Dit jaar ook Grachtenfestival voor kinderen vanaf 4 maanden

Naast het reguliere Grachtenfestival komt de organisatie dit jaar ook met een programma voor de jongste bezoekers in het Junior Grachtenfestival. Denk aan Babyconcerten, muziektheater, spel en workshops.

Voor peuters en dreumesen is er de nieuwe voorstelling Klank! In het Lloyd Hotel, waar ze worden meegenomen op een reis langs geluiden uit hun eigen leefomgeving: het huis waarin ze wonen.
Daarnaast is er de nieuwe workshop Recenseren voor kinderen. Tijdens deze workshop leren de kinderen de fijne kneepjes van het recenseren. Na de workshop gaan zij gelijk aan de slag tijdens de voorstelling Mannetje Jas. Voor kinderen vanaf 11 jaar is er op zondag 25 augustus een workshop Bodypercussion, gegeven door Niek KleinJan.

Daarnaast kan ook tijdens het Grachtenfestival voor kinderen de viering van het 400-jarig bestaan van de grachten natuurlijk niet ontbreken. Hier wordt voor gezorgd met de organisatie van een diner op twee tachtig meter lange tafels op pontons in, echt waar, de Amsterdamse Keizersgracht.

Leave a Reply