Dit was AmsterdamFM op ADE 2022

Na een digitale editie in 2020 en afgeslankte editie in 2021 vond het Amsterdam Dance Event dit jaar weer in volle glorie plaats. Meer dan 450.000 bezoekers kwamen naar de stad om te feesten, maar ook om te netwerken en gezien te worden. Oscar van Oorschot was namens AmsterdamFM dagelijks op het ADE te vinden en sprak daar verschillende mensen.

Op woensdag 19 oktober opende de foto-expositie God is a DJ van fotograaf Rutger Geerling. Geerling is bekend van zijn sensationele foto’s van festivals en dj’s en reist de hele wereld over. Oscar van Oorschot was bij de opening aanwezig en liep met Rutger Geerling door de expositie heen. Doordat de foto’s niet zijn uitgeprint, maar op Samsung-televisies te zien zijn, krijgen de beelden een extra dimensie. God is a DJ is nog tot en met 13 november te zien in de Beurs van Berlage.

Bij de opening van God is a DJ sprak Oscar ook met dj Sunnery James over zijn ervaringen met Rutger Geerling, maar ook over zijn band met de overleden dj Avicii.

Verder sprak Oscar met de Duitse dj Topic. Hij brak in 2019 door met zijn hit Breaking Me en scoorde daarna nog hits met Your Love (9PM) en Kernkraft 400 (A Better Day). Hij vertelde onder andere over de kunst van het maken van een nieuwe versie van een al bestaand nummer.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?