Op 8 maart is er een internationaal congres in het Tropeninstituut voor professionals in de cacao. Voor het publiek wordt op 9 en 10 maart een festival in het Scheepvaartmuseum georganiseerd. Chocolademakers presenteren hun waren, er zijn workshops, proeverijen en allerlei activiteiten rond goede cacao en chocolade. Chocoa wordt 11 maart afgesloten met een masterclass voor chef-koks in het Hiltonhotel.
Kijk voor meer informatie of kaarten op www.chocoa.nl
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.