DM#71 De Makers x NTF #2 Dilan Yurdakul & Florian Myjer: Theatermaken, Tijdsbeeld & Eigenwijsheid

De Makers te gast bij het Nederlands Theater Festival!
Dide Vonk spreekt twee theatermakers wiens voorstelling geselecteerd is voor het Nederlands Theater Festival. Dilan Yurdakul en Florian Myjer. Dilans voorstelling ‘Door de Schaduw heen’ is gekozen door de wijkjury en Florians voorstelling ‘Oorlog en Vrede’, die hij samen met Kim Karssen maakte werd gekozen door de BNG theaterprijs. 

Het NTF is van 3 t/m 13 september en elk jaar worden er door de jury de beste voorstellingen van het jaar gekozen. Je kunt nog een passe-partout krijgen voor het online programma voor maar 10,-!

In deze aflevering: We hebben het uitgebreid over hoe ze gekomen zijn waar ze nu zijn, hoe kom je nou terecht met je werk op het Nederlands Theater Festival, we hebben het over je eigen weg volgen, eigenwijs zijn, wanneer mag je je iets toe-eigenen, hoe maak je grote thema’s persoonlijk, en nog veel meer.  Florians voorstelling kan je nog terugkijken, via het online passepartout van NTF, Dilans voorstelling helaas niet, maar ze gaat volgend jaar in ieder geval weer spelen.

Gasten: Florian Myjer en Dilan Yurdakul
Het Nederlands Theater Festival en Amsterdam Fringe zijn van 3 t/m 13 september nog te zien in Amsterdam. 
Kaarten voor het programma: https://tf.nl/
@theaterfestival

Datum van uitkomen: 7 september 2020
Presentatie en Creatie: @DideVonk
Muziek: David Schwarz
Bekijk alle afleveringen ook op youtube: 
Voor meer info: zie http://www.demakerspodcast.com
Over Dide: http://www.didevonk.nl


More Berichten for Show: Scheltema Live

Comments are closed.