DM#77 x ITS Festival: Afstuderen tijdens Corona, Contact maken met werkveld & Dealen met onzekerheid

Theatermakers Cinzia Scoglionero, Bregt van Deursen en Ilse Geilen studeerden dit jaar af van verschillende theaterscholen en delen hun ervaring! Hoe maak je nu de overstap van school naar werkveld en hoe ga je om met alle onzekerheid?
Ook bespreken we waarom er nog weinig contact is tussen creatieve opleidingen terwijl we zoveel aan elkaar kunnen hebben! Dat en meer in deze aflevering.

Samen met veel andere makers spelen ze op het ITS Festival; normaal gesproken 1 week lang in Amsterdam de bruisende ontmoetingsplek voor afstuderende theaterstudenten, professionals én theaterpubliek. Dit jaar ging dat anders, namelijk on tour: Van 17 september 5 weken spelen door 12 theaters in het land. Helaas moesten na de persco op 13 oktober een aantal voorstellingen verplaatst worden. Hou www.itsfestival.com in de gaten voor de nieuwe data. De voorstellingen van mijn gasten gaan wél door: ‘De Vaste Lijn’ van Cinzia is 27 oktober te zien in Frascati Amsterdam en ‘Over Winnen’ van Bregt en Ilse speelt 31 oktober in Theater Bellevue. 

Gasten: Bregt van Deursen, Ilse Geilen en Cinzia Scoglionero
www.itsfestival.com
Datum van uitkomen: 22 oktober 2020
Presentatie en Creatie: Dide Vonk
Editing: Zoë de Groodt
Muziek: David Schwarz

Om de podcast te blijven maken hebben we jouw hulp nodig! Je kunt De Makers steunen via www.petje.af/demakerspodcast . Daar krijg je allemaal leuke extra’s voor.

Check @demakerspodcast op instagram voor nog meer leuke tips en info.
Bekijk alle afleveringen ook op Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyojjOFGuKxHTx1R__G1Kcg
Meer weten of samenwerken?: www.demakerspodcast.com


More Berichten for Show: Scheltema Live

Comments are closed.