DOC25 documentairetalent Menno Otten over Face to Face


DOC25: vijf korte documentaires van 25 minuten, gemaakt door veelbelovende jonge documentairemakers. De onderwerpen van de films zijn divers, maar ze hebben gemeen dat de makers op hun eigen manier iets over onze huidige tijd vertellen: soms persoonlijk en onderzoekend, dan weer esthetisch en beschouwend.

 

Deze tweede lichting DOC25-films gaat op 27 september in première op het Nederlands Film Festival en worden op 21 en 22 oktober 2014 op NPO 2 uitgezonden.

 

Vijf weken achter elkaar spreekt presentatrice Amber Roner in Kunst & Cultuur één voor één met deze docimentairetalenten. De eerste is FACE TO FACE  van regisseur Menno Otten. “Ieder mens doet het elke dag: zichzelf bekijken in de spiegel. Wie zien we dan? Onszelf? Zoals we zijn? Of iemand die we hopen te worden? Iemand die we eigenlijk liever niet willen zijn?” In Face to Face laat Menno Otten ons door de ogen van anderen letterlijk naar ons zelf kijken. De documentaire is geselecteerd voor Gouden Kalf Competitie en wordt dinsdag 21 oktober om 23.30 uur uitgezonden op NPO 2.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?