Dorka & Wessels schrijven nummer voor GayPride 2014

Het gaat snel met het singer/songwriters duo Dorka&Wessels. Afgelopen weekend werd duidelijk dat niemand minder dan Xander de Buisonjé het nummer Never 2B Free uitkoos om uit te brengen als zijn nieuw single.

 

Hun deelname aan het programma "The Hit smaakt naar meer, want vandaag had AmsterdamFM de primeur van "Universal Love Connection (EeeOh), de nieuwe éigen single van Dorka & Wessels.

 

Maar er is nog meer muzikaal nieuws over het duo. Als partners in zowel muziek als liefde, krijgen de twee regelmatig te maken met ongelijkheid. Die bagage verwerkte ze in het nummer Never 2B Free, maar ook Universal Love Connection heeft een boodschap. Hun maatschappelijke betrokkenheid krijgt deze zomer een roze randje als de twee meevaren tijdens de GayPride 2014. "Speciaal voor deze gelegenheid gaan we een single opnemen. Dit keer met een flinke beat, dus na een ballad, een reaggea-song nu ook een dance track in ons reportoire!" aldus een lachende Wessels.

 

Dat de twee niet in een hokje te plaatsen zijn, zowel muzikaal als persoonlijk, moge duidelijk zijn. Houd je van diversiteit en wil je Dorka & Wessels helpen hun droom – een eigen album – te realiseren, houd de dames dan in de gaten op Facebook

Comments are closed.