Duwo waarschuwt studenten voor geluidsoverlast

Studenten van het AUC (Amsterdam University College) zijn met een e-mail van Duwo gewaarschuwd voor geluidoverlast die veroorzaakt wordt door studentenfeestjes.

De AUC-studenten kregen een e-mail van de studentenwoningbouwvereniging waaruit blijkt dat harde muziek na 11 uur ‘s avonds niet gewaardeerd wordt. Tevens laten ze weten dat er juridische stappen worden ondernomen zodra er sprake is van geluidsoverlast. Verder staat in de e-mail van Duwo dat er in de toekomst permanente bewaking rond zal lopen op de campus. De bewaking zal dan controleren of de studenten zich gedeisd houden. Feestjes op de campus zouden namelijk regelmatig uit de hand lopen.

Volgens een woordvoerder van Duwo valt het allemaal wel mee. “De komende tijd worden er nieuwe woningen op Science Park 2, naast de campus van het AUC, geplaatst. Zodra er dan een nieuw gebouw wordt opgeleverd, huren wij altijd beveiliging in. Nieuwe bewoners zijn in die tijd aan het verhuizen en hun spullen staan dan onbeheerd in de nieuwe appartementen. Dat maakt een gebouw kwetsbaar”.

 

Leave a Reply