DWV verliest ongelukkig van VVIJ

DWV heeft zondagmiddag de knappe overwinning van vorige week op De Dijk geen vervolg kunnen geven. In eigen huis werd er met 2-0 verloren van VVIJ.

De Noorderlingen begonnen goed aan de wedstrijd en wisten in het eerste half uur een viertal opgelegde kansen te creëren. Tot scoren kwam het echter niet, de kansen werden onzorgvuldig en vooral gehaast gemist. De eerste echte kans voor VVIJ was wel direct raak, Albert Peter Woest haalde hard uit de draai uit en klopte daarmee DWV doelman Gregory Martin.

De bezoekers uit IJsselstein mochten zich zeer gelukkig prijzen met de 0-1 ruststand want verdiend was het niet. Na de thee probeerde de thuisploeg meer de aanval te zoeken maar wist het geen grote kansen te creëren. VVIJ slaagde daar wel in en na een soepele counter werd het zelfs 0-2, Jimmy van Baarlen gleed een voorzet attent binnen bij de tweede paal. In de slotfase ging DWV alles-of-niets spelen maar het kon de nederlaag niet langer voorkomen.

Door de nederlaag heeft DWV slechts vier punten gehaald uit vijf wedstrijden en blijft het onderin staan in de eerste klasse A.

Verslaggever Bob Mans was op sportpark Elzenhagen en sprak na afloop met coach Peter de Graaf en de aanvoerder van DWV Sylvan Martha.

 

Leave a Reply