Eigenaar trouwring gezocht / Amstelveen

Donderdagavond 27 september om zes uur heeft de politie twee mannen van 26 en 29 jaar aangehouden voor een auto-inbraak op de Amstelslag in Amstelveen.Een getuige zag de mannen inbreken in een auto en reed daarna achter de verdachten aan. Hij wenkte surveillerende politieagenten en vertelde wat er was gebeurd. Na een korte achtervolging zijn de mannen aangehouden.
In de auto werden gereedschappen en navigatiesystemen aangetroffen. Naar aanleiding hiervan zijn er huiszoekingen gedaan waarbij meer navigatiesystemen en softdrugs zijn gevonden. Dit bleken gestolen goederen te zijn. Ook werd een ring aangetroffen met de inscriptie “Peter 21-11-03 J.T.M. 2. x.”.  Naast deze ring en navigatiesystemen zijn er onder andere zonnebrillen en mobiele telefoons aangetroffen. Deze goederen zijn niet te herleiden tot een aangifte. Ben u slachtoffer geworden van een misdrijf waarbij uw goederen zijn gestolen, doe dan aangifte bij de politie.

Het onderzoeksteam wilt graag in contact komen met getuigen van deze inbraak en dan in het bijzonder met de getuige die de politie in Amstelveen wees op de inbraak en de verdachten. De foto van de ring is geplaatst op www.depolitiezoekt.nl. Kent of bent u de eigenaar van deze ring, vul dan het tipformulier in op de website. Getuigen van de auto-inbraak worden verzocht contact op te nemen met onderzoeksteam via 0900-8844.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?