Elisabeth Bierens de Haan stond in TIME Magazine

In het jaar waarin de KLM honderd jaar bestaat, biedt AmsterdamFM Elisabeth Bierens de Haan (83) een podium om over haar ervaringen als stewardess te vertellen. Mevrouw Bierens de Haan werkte in de jaren zestig gedurende zes jaar als KLM-stewardess. Zij werd in die hoedanigheid ook van tijd tot tijd gevraagd voor fotoreportages; zo stond ze zowaar in TIME Magazine (foto links). In de podcast Hanengekraai vertelt zij deze week over haar stewardessentijd, haar avonturen op de vliegmachine, het verschil tussen de KLM toen en nu en haar aanhoudende interesse voor het vliegverkeer. Ook uit zij haar zorgen over het uitdijende Schiphol en waagt zij zich aan een toekomstvisie van de luchtvaart.
Reageren kan! Stuur uw mail naar hanengekraai@amsterdamfm.nl.

De podcast van deze week kunt u ook hier beluisteren:

Hanengekraai is de nieuwe podcast van AmsterdamFM, gepresenteerd door Luuck Droste. Iedere donderdag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden tussen 12 en 13 uur in ScheltemaLive. Vervolgens is de aflevering ook als podcast, net als alle voorgaande afleveringen, terug te luisteren via www.amsterdamfm.nl/oude-website/hanengekraai.

Volgende week start Hanengekraai met een drieluik waarin Amsterdam Zuid vanaf WO II centraal staat en waarin mevrouw Bierens de Haan ook de nodige ontboezemingen over haar jonge jaren met de luisteraars zal delen.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?