Elisabeth: Zalig Paasfeest

Elisabeth Bierens de Haan (83) die als fervent katholiek weer vol vreugde het Paasweekend tegemoet gaat, vertelt vandaag in Hanengekraai over de werkelijke betekenis van het Paasfeest en over de geestelijke impact van haar geloofsbeleving in het algemeen. De aflevering is hieronder te beluisteren:

Hanengekraai is een Podcast van AmsterdamFM die zich door de coronacrisis niet laat kisten: Luuck Droste spreekt wekelijks via telefoonverbinding met mevrouw Bierens de Haan over thema’s die haar na aan het hart liggen en die, waar mogelijk, een link hebben met het leven in Amsterdam of de actualiteit.

Mensen die tijd te over hebben in coronatijden kunnen alle afleveringen achter elkaar ‘bingen’: de gehele reeks staat op www.amsterdamfm.nl/oude-website/hanengekraai.

Volgende week spreekt mevrouw Bierens de Haan over de veranderingen in de coronasamenleving die men in het post-coronatijdperk zou moeten volhouden om een duurzame bijdrage te kunnen leveren tegen klimaatverandering.

Mevrouw Bierens de Haan komt graag met u in contact via hanengekraai@amsterdamfm.nl: u kunt reageren op de afleveringen of haar een vraag stellen.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?