Elk kind heeft recht op een mooie toekomst!

AMSTERDAM Als baby heb je het niet voor het kiezen of je in het welvarende Nederland wordt geboren of in de sloppenwijken van Calcutta of een dorp in Liberia. Toch bepaalt dat vaak welk leven er voor je is weggelegd en óf er wel een leven voor je is weggelegd. Save the Children vindt dat elk kind een kans verdient, waar het ook geboren wordt. En niet alleen de kans om in leven te blijven, maar ook een kans om je toekomst zelf in te richten en je dromen te realiseren.

Save the Children redt wereldwijd de levens, de dromen en de toekomst van kinderen met medische zorg, onderwijs en betere leefomstandigheden. In hun ruim 95-jarig bestaan groeiden zij uit tot ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, actief in 124 landen.

Dag in dag uit zetten ruim 14.000 medewerkers zich in om het leven van kinderen duurzaam te verbeteren. Met steun vanuit Nederland richt Save the Children zich met name op ‘fragiele staten’, landen die getekend zijn door oorlog, geweld, een ramp of extreme armoede.

 

Vanaf zondag 6 maart tot en met zondag 13 maart kunnen jullie bieden op een gesigneerd Ajax shirt van de gehele selectie van 2014/2015. De opbrengsten gaan naar Save the Children. Elke euro telt om de toekomst van kinderen in andere landen beter te maken.

Beluister hieronder het gehele gesprek met Lise van Leeuwen & Valerie Kierkels van Save the Children

Wil je meer informatie over Save the Children neem dan gerust een kijkje op de website: www.savethechildren.nl

 

 

Beluister hieronder het gehele gesprek met Rachel van Oostrom & Lotte de Wilde die o.a. de actie hebben bedacht

Je kunt bieden op het Ajax shirt via de link: Facebook.com/ajaxshirt


More Berichten for Show:

Comments are closed.