FC Chabab blijft stunten!

Het jaar 2012 is voor FC Chabab uit Slotermeer tot nu toe een aaneenschakeling van hoogtepunten. Woensdagavond voegde de Amsterdamse amateurvoetbalclub weer een hoofdstuk toe aan het succesverhaal door in de kwartfinale van het toernooi om de landelijke amateurbeker SC Genemuiden in eigen huis uit te schakelen. Chabab kwam nog wel met 2-0 achter maar wist vlak voor tijd de schade te repareren door twee doelpunten van Jamal Dibi. In de verlenging scoorde Chevello de Rijp de winnende treffer.

In de halve finale, volgende week woensdag, speelt Chabab thuis tegen het Brabantse Gemert dat dit seizoen naar de Zondag Topklasse promoveerde. De wedstrijd op Sportpark Riekerhaven begint om 20:00. In de andere halve finale, dezelfde avond, speelt het Rotterdamse Leonidas tegen HHC Hardenberg.

Aanstaande zondag speelt Chabab de finale van de nacompetitie tegen Be Quick uit Groningen. De winnaar promoveert naar deTopklasse van het amateurvoetbal. Chabab- Be Quick wordt gespeeld in Friesland, op het veld van Sneek Wit Zwart.

Leave a Reply