FestivalFM opname 6 juli – met o.a. Silbersee&Project Wildeman, ZMOKveteranen en Bert Hana – luister terug!

Voor het tweede jaar op rij zendt FestivalFM uit vanaf Over het IJ Festival. FestivalFM portretteert dagelijks het festival in een uurdurende radioshow.

In de glazen kas in het festivalhart gaat Gian van Grunsven in gesprek met theatermakers over hun voorstelling en makerschap. Daarnaast ontvangt zij artiesten uit het muziekprogramma die een voorproefje geven op hun avondoptreden en makers uit het Zeecontainerprogramma voor een 1-minute-pitch. Buiten de studio is interviewer Beitske de Jong op onderzoek achter de schermen, spreekt reporter Jasmijn Alkemade met bezoekers en laten theatermakers Freek Vielen (Heimat, Liever Niet) en Bert Hana (Straatfantast, #Alleman) zich inspireren door ‘de Stad’.

Pak een koptelefoon, kijk mee met de opnames, of luister de volgende dag tussen 8 en 9 uur 's ochtends naar AmsterdamFM en de online podcasts.

Luister hier de opnames op zondag 6 juli terug!

 

Zondag 6 juli

Gasten:  Silbersee & Project Wildeman (Woyzeck, een waanopera), Simone Hogendijk(artistiek coördinator ZCP en Atelier), Operator Bip van den Neste (Panorama ring-ring); Iona Daniel, Rineke Roosenboom, Timon Koomen (ZMOK-veteranen)

Live muziek: Ernst Spyckerelle & Niki de Vlaming, Pelvic Fins en Jonne Kramer

Gastreporter: Bert Hana

DEEL 1

 

 

 

DEEL 2

 

 

DEEL 3

 

 

DEEL 4

 

 

 

Concept & Presentatie Gian van Grunsven

Reportage Beitske de Jong

Techniek Pieter de Jonge

Met dank aan Emil Struijker Boudier, Nico Okkerse/Silent Disco, Kwinten Vissers, Naomi Mul en Over het IJ Festival

Comments are closed.