FestivalFM opname 12 juli – met o.a. Touki Delphine en Roel C. Verburg – luister terug!

Voor het tweede jaar op rij wordt het programma FestivalFM opgenomen op het Over het IJ Festival. De titel laat weinig te raden over: FestivalFM portretteert dagelijks het festival in een uurdurende radioshow. Vol interviews met makers en medewerkers, reportages achter de schermen en in de stad en live muziek.

 

Zaterdag 12 juli

Gasten: Touki Delphine (One Hot Minute), Anne Maike Mertens en Nita Kersten (BREI III:TIJD) en Hennie Spronk (operator Panorama ring-ring)

Live muziek: Roel C. Verburg

Gastreporter: Freek Vielen

Zeecontainercommercial: Josje & Silas – Omdat de koning zei… (Container E)

 

 

In de glazen kas in het festivalhart van Over het IJ Festival gaat programmamaker Gian van Grunsven in gesprek met theatermakers over hun voorstelling en makerschap. Daarnaast ontvangt zij artiesten uit het muziekprogramma die een voorproefje geven op hun avondoptreden en de jonge kunstenaars uit het Zeecontainerprogramma voor een 1-minute-pitch. Buiten de studio is interviewer Beitske de Jong op onderzoek achter de schermen, spreekt reporter Jasmijn Alkemade met bezoekers en laten theatermakers Freek Vielen (Heimat, Liever Niet) en Bert Hana (Straatfantast, #Alleman) zich inspireren door ‘de Stad’.

 

Pak een koptelefoon, kijk mee met de opnames, of luister de volgende dag naar AmsterdamFM en de online podcasts.

 

Concept & Presentatie Gian van Grunsven

Reportage Beitske de Jong

Techniek Pieter de Jonge

Met dank aan Emil Struijker Boudier, Nico Okkerse/Silent Disco, Kwinten Vissers, Naomi Mul en Over het IJ Festival

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?