FestivalFM van start op Over het IJ Festival

Voor het tweede jaar op rij zendt FestivalFM uit vanaf Over het IJ Festival. FestivalFM portretteert dagelijks het festival in een uurdurende radioshow.

In de glazen kas in het festivalhart gaat Gian van Grunsven in gesprek met theatermakers over hun voorstelling en makerschap. Daarnaast ontvangt zij artiesten uit het muziekprogramma die een voorproefje geven op hun avondoptreden en makers uit het Zeecontainerprogramma voor een 1-minute-pitch. 

Buiten de studio gaat radiomaker Beitske de Jong op onderzoek achter de schermen, spreekt reporter Jasmijn Alkemade met bezoekers en laten theatermakers Freek Vielen (Heimat, Liever Niet) en Bert Hana (Straatfantast, #Alleman) zich inspireren door ‘de Stad’. Ook is er aandacht voor de festivalcrew, het dagmenu, de vrijwilligers en natuurlijk…het weer.

Pak een koptelefoon, kijk mee met de opnames, of luister de volgende dag tussen 8 en 9 uur 's ochtends naar AmsterdamFM en de online podcasts. Voorafgaand aan het festival maken we hier de dagprogramma’s bekend!

Comments are closed.