Frank de Boer verlengt contract bij Ajax tot 2017

Frank de Boer heeft dinsdagmiddag een mondeling akkoord met Ajax bereikt over verlenging van zijn contract tot en met de zomer van 2017. In de afgelopen tweeënhalf jaar dat de Boer trainer van Ajax was, heeft hij maar liefst 3 landstitels achtereen gewonnen.

‘Ik heb het hier naar mijn zin en mijn gezin is hier gelukkig. Ik zie nog genoeg uitdagingen. Dit nieuwe contract is dus precies wat ik wilde. We waren er snel uit, want van beide kanten zijn we zeer tevreden. Nu kan ik een vervolg geven aan waar we met elkaar aan begonnen zijn en daar heb ik veel zin in’, laat De Boer op de website van de landskampioen weten.

Voordat de 43-jarige succestrainer in de ArenA op de bank plaats mocht nemen, was hij onder meer assistent van bondscoach Bert van Marwijk op het wereldkampioenschap 2010 in Zuid-Afrika. Daarvoor was hij trainer van de D1 en de A1 van de Amsterdammers.

Leave a Reply