Fringefestival: Club Gewalt met Man on Wire in de Melkweg

In 1974 spant Philippe Petit een koord tussen de Twin Towers en balanceert hij 45 minuten lang boven de skyline van New York. Beneden staat zijn publiek. Nietsvermoedende burgers, op weg naar hun werk, naar een afspraak of naar huis, vergapen zich aan de dans in de lucht. Ook zijn handlangers en de politie kijken met tranen in hun ogen naar de man die zijn droom volbrengt.

 

MAN ON WIRE is een muziektheatervoorstelling over het nemen van risico’s. In een bandformatie leggen de acht performers van CLUB GEWALT hun eigen ambities als jonge kunstenaars naast die van Philippe Petit. Wat ben je bereid op te geven? Waarom zou je jezelf verantwoorden? Wat is van waarde? Met eclectische, elektronische popmuziek, een overdaad aan superlatieven en een flinke dosis concentratie stapt CLUB GEWALT zelf op het koord van monsieur Petit. Keeping fingers crossed.

 

In Kunst & Cultuur op vrijdag sprak presentatrice Amber Roner met een vijf van de acht leden van Club Gewalt: Annelinde Bruijs, Dook van Dijck, Loulou Hameleers, Gerty Van de Perre en Sanna Elon

 

Man on Wire is 6 t/m 9 september te zien op Fringe Festival Amsterdam in het Melkweg Theater.

Comments are closed.