Master You radio. Luister hier het programma van 1 december terug!

Master You radio 1 december ,

luister hier het hele programma terug.

We waren in gesprek met Peggy Grefkens van stiefgoed.nl stiefcoach voor samengestelde gezinnen.
En Norbert Huijzer sparringspartner en verandermanager
Ken je dat? Je wilt even overleggen, sparren , advies en niet meteen een coach of samenwerking aangaan. Dan is daar sparringpartner Norbert Huijzer! Tevens onze tafelgast as vrijdag bij Master You radio.
hij is positief, gedreven en vindingrijk. Ondernemers die steeds een stap voor blijven, directeuren die de boel bij elkaar houden en managers in complexe organisaties die er gang in houden kunnen een sparringpartner goed gebruiken. Sparren lucht op, geeft nieuwe inzichten en brengt verrassende oplossingen.
En met Noortje Janmaat is videostrateeg, business coach en auteur van het boek Experttips over verdienen met video. Vanuit haar tweede bedrijf Verdienen met #VIDEO helpt ze ondernemers om hun bedrijf te laten groeien, de juiste klanten te krijgen en meer winst (in tijd én geld) te maken.
 
Het gaat er niet om dat je zoveel mogelijk online marketing doet, zoveel mogelijk video’s maakt of zoveel mogelijk producten creëert. Waar gaat het wel om? Dat je de juiste strategie kiest, het werk doet waar je het allerbeste in bent en stopt met de dingen die niets of veel te weinig opleveren. Noortje heeft de allerleukste klanten uit Nederland en België die meer impact krijgen en veel betere resultaten bereiken in dezelfde tijd.
Onze pitcher Ruben van Duuren is iemand die een echte missie heeft: Stichting Mission M.I.A. – Marines in Action Luister naar zijn pitch!
 
#MasterYouRadio elke vrijdag tussen 11-12 uur live vanuit het Tropenmuseum bij Amsterdamfm
 
www.masteryou.nl
ww.pitchyou.nl
www.verdienenmetvideo.nl
www.amsterdamfm.nl
AmsterdamFM
Roeselien Wekker zelfkennis & profilering Pitch You

Comments are closed.