Gerhardt en de Babes bij #JeMoeder op maandag

Het culturele leven is alweer in volle gang. De theaters zijn weer open, in de musea zijn nieuwe exposities gestart en concertzalen openen hun deuren. Je Moeder besteedt iedere week aandacht aan muzikaal talent van Nederlandse bodem. Deze maandag was het woord aan Gerhardt. Komende vrijdag is de release van zijn debuutalbum Sprawlers.
In gesprek met Je Moeder vertelt hij over wat je kunt verwachten tijdens de albumrelease in Podium Victorie in Alkmaar, de weg naar dit album en verklapt hij dat in februari de nachtversie van dit album Crawlers het daglicht ziet. 

Nieuwsgierig naar het talent van Gerhardt? Komende maand is zijn hele album Sprawlers te beluisteren op de 3voor12 luitserpaal. Meer informatie over Gerhardt vind je op zijn website.

Je Moeder’s meiden
Wie droomde er vroeger niet van beroemd te worden? De meeste van Je Moeder’s vriendinnen in ieder geval wel. Zo ontstond het idee voor een eigen nummer van een hele bijzondere meidengroep. Muzikaliteit is misschien iets anders, maar het enthousiasme is minstens zo veel waard. Een droom werd werkelijk afgelopen weekend in de studio van Hessel op Terschelling. Zet je speakers iets zachter en geniet van de Babes met hun eerste en waarschijnlijk laatste single: Geile handel!

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?