Get a Room | Liefdesverhalen vanuit het Volkshotel

Mooie, bizarre, ontroerende of schaamtevolle liefdesverhalen vormen de rode draad van het kersverse radioprogramma "Get A Room".

 

In de foyer van het Volkshotel worden Amsterdammers uitgenodigd op het grote bed om hun intieme liefdesverhalen te delen met het publiek. Deze transparante radiostudio vormt het hart van het programma waarin de presentator gasten uit het hotel, kunstenaars uit de broedplaats en (liefdes)ervaringsdeskundigen uit Amsterdam ontvangt.

 

Naast de vaste rubrieken 'De Nachtdienst', waarin mensen vertellen over de magie van werken in de nacht en 'De Liefdesquiz', waarbij je kans maakt op mooie prijzen, worden er elke uitzending ook 'liefdesgasten' in de studio uitgenodigd. Denk aan een gekke relatietherapeut, een jordanese seksexpert of een oprechte waarzegger die adviezen geven en voorspellingen doen op liefdesgebied. Je bent van harte uitgenodigd om je liefdesverhaal te delen of gewoon in alle anonimiteit te luisteren naar de broeierige verhalen uit de hoofdstad. Ook kun je genieten van live-muziek van de vaste singer-songwriter Rufus Kain die elke uitzending een andere muzikant uit Amsterdam meebrengt.

 

Get A Room // zondag 30 november // Werkplaats (foyer Volkshotel) // 16.00-17.00 uur // Gratis entree Presentatie: Gian van Grunsven

Comments are closed.