Gewelddadige straatrover gezocht

De politie vraagt uw hulp bij de identificatie van de man die op maandag 4 februari een gehandicapte man beroofde in een parkeergarage aan de Burgemeester Stramanweg in Zuidoost. Bij de overval werd grof geweld gebruikt.

Het slachtoffer – dat slecht er been is – liep op de betreffende avond rond 23.00 uur via de hellingbaan de parkeergarage in. Een voor hem onbekende man duwde hem vervolgens tegen de vangrail en begon zijn kleding af te zoeken. De man vroeg hem daarbij naar zijn mobiele telefoon.

Op het moment dat het het slachtoffer om hulp begon te roepen, sloeg zijn belager hem hard in zijn gezicht. De man ging er vervolgens met de telefoon van het slachtoffer in de richting van de Arena Boulevard vandoor.

Het slachtoffer liep vanwege het gebruikte geweld een bloedneus op. Vanwege zijn handicap voelt hij ook veel pijn aan zijn rug en schouders.

Signalement dader:
-Man
-Donkere huid
-18 – 25 jaar oud
-Normaal postuur
-Lengte: 1.60 – 1.70 meter
-Donkere jas op heuplengte
-Zwarte pet met met capuchon erover
-Sprak goed Nederlands

Mensen die informatie kunnen verstrekken over de identiteit van de dader worden verzocht contact op te nemen met de politie via de landelijke tiplijn 0800 6070 of Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Leave a Reply