Goedekleedjes: Jong & Gay en IEDER1

Ook vandaag weer een uitzending van Goedekleedjes op 15:00 uur op je favoriete zender. Presentatie Machteld Vinkenborg en Anne-Fleur Huiskamp.

Marjolein Annegarn over Jong & Gay
Hoe is het om anno nu uit de kast te komen? Fotografe Marjolein Annegarn legde jongeren tussen de 14 en 19 vast en stelde ze tegelijkertijd de vraag hoe het is om erachter te komen dat je gay bent. Al heel jong moeten ze dealen met angst voor afwijzing, daadwerkelijke uitsluiting, problemen met familie, verlies van vrienden en vooral de worsteling om zichzelf te accepteren. De tentoonstelling Jong & Gay is nog tot en met 9 oktober te zien in de Melkweg galerie.

Touria Meliani over IEDER1
Morgen, 25 september, organiseert IEDER1 een grote parade; voor iedereen en samen met iedereen. Een dag waarop we met zoveel mogelijk mensen de straat op gaan om te laten zien hoe divers Nederland is en onze verschillen te vieren. Omdat wij geloven in elkaar en samen willen werken aan een nog mooier Nederland. Bestuurslid Touria Meliani is te gast om het belang van dit evenement toe te lichten.

Comments are closed.