Goedekleedjes Radio – uitzending 16 januari

Als-je-maar-hard-genoeg-rent-Artemis-foto-Kurt-Van-der-Elst-691x463Het is weekend, onze technicus Vladimir is jarig, en we hebben ook nog eens extra leuke gasten vandaag. Beleef het allemaal lekker mee, zo tussen 15:00 en 16:00 uur op jouw stream.

Amsterdammer van het jaar 2015
Morgen wordt in de Stadsschouwburg Amsterdam weer de Amsterdammer van het jaar verkozen. Ook dit jaar gekozen worden uit tien genomineerden, die allemaal hebben laten zien dat ze op hun manier van betekenis zijn voor de stad. Van een jonge mantelzorger tot een fanatieke vrijwilliger, van een bijzondere buurtbewoner tot een actieve collectant. Simone Toppers komt langs om te vertellen over het evement en het belang van de prijs voor ons als Amsterdammers. Stemmen kan nog snel hier.

Close Up – A New Generation Film & Video Artists
Over twee weken op zaterdag 30 januari opent EYE de tentoonstelling Close-Up – A New Generation Film and Video Artists in the Netherlands. Meike Amelie Scholten is bij ons en we spreken over de Nederlandse film- en videokunst, die een belangrijke ontwikkeling doormaakt. Wat is er aan de hand met die nieuwe generatie makers en wat maakt ze anders?
De tentoonstelling is vanaf 31 januari t/m 22 mei te zien in Eye.

Als je maar hard genoeg rent, weet niemand waar je bent
Acteurs Chiron Holwijn & Isa Houdtzagers zijn bij ons om te vertellen over de voorstelling die niet stil kan zitten: Als je maar hard genoeg rent, weet niemand meer waar je bent. Een voorstelling van regisseur Jetse Batelaan voor iedereen ouder dan acht jaar. Een absurd en ontregelend sprookje waarin gespot wordt met de theaterwetten.
Als je maar hard genoeg rent, weet niemand waar je bent – Artemis
23 januari in Frascati, 6 en 7 februari in De Krakeling.

Foto header via Artemis – Kurt van der Elst

Presentatie: Anne-Fleur Huiskamp & Sophie van Hoorn
Regie: Hidde Bisschop
Techniek: Vladimir Gujkovic

Comments are closed.