Gordon belaagd op Dam

Gordon is onlangs bij de Dam aangevallen door een groepje jongens, meldt AT5. Hij werd uitgescholden en kreeg een beuk. Het groepje jongens schreeuwde ‘vuile kankerhomo’ naar Gordon en ‘ik maak je af!’. ‘Ik stond vlak bij de Dam bij een steegje te wachten op een vriendin die geld in de parkeermeter aan het doen was. Er kwam een groepje aan dat me herkende en meteen begon te schreeuwen en dreigen. Ik hoorde dat geschreeuw achter me en kreeg ineens een beuk!’, vertelt Gordon. ‘Ik viel naar voren en terwijl ik al op de grond lag, werd het allemaal nog dreigender. Maar ik had geluk. Net op dat moment kwam er politie aan. Ik ben door het oog van de naald gekropen, hysterisch was het’, aldus Gordon,  die voor de tweede keer in een half jaar tijd lastig gevallen is in Amsterdam. De 43-jarige zanger vindt dat het slecht gesteld is met de  tolerantie in Amsterdam en heeft er genoeg van. “Ik ga de politiek in.”

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?