Handballers van Aristos weer terug naar het hoogste niveau

HANDBAL De handballers van Aristos zijn gepromoveerd! Vlak voor het einde van de reguliere competitie wisten de Amsterdammers zich te plaatsen voor de play-offs. Een makkelijk seizoen was het niet, maar in de play-offs veranderde dat. Alle thuiswedstrijden werden gewonnen waardoor Aristos zeker is van de promotie.
“We promoveerden op dinsdagavond, dat was eigenlijk wel jammer. Maar dan hadden we maar eerder wat meer moeten winnen. Op basis van de play-offs is onze promotie terecht, daar valt niks op af te dingen. Hóe we de play-offs gehaald hebben is een ander verhaal, dat was misschien onterecht.”

“We zijn nog op zoek naar een trainer. Qua spelers kunnen we het aantal vertrekkende spelers wel opvangen maar de trainer is een ander verhaal. We zijn wel in gesprek met een aantal mensen. Je kunt je ook afvragen of je elke Eredivisie-trainer voor onze groep kan zetten. Wij lokken namelijk goede spelers, die door maatschappelijke carrières niet zo veel kunnen trainen naar onze club.”

“In de Eredivisie zijn we niet tegen elk team kansloos. We zullen onze wedstrijden moeten uitkiezen en pieken op het juiste moment. We moeten gaan inzetten op handhaven, vorig jaar degradeerden we en merkten we hoe lastig dat allemaal is.”

 

https://soundcloud.com/amsterdamfm/20160424-kevin-kreuger-aristos?in=amsterdamfm/sets/wedstrijdritme

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?