Hans Kraaij Jr.: “Word misselijk van dat denigrerende toontje over FC Chabab”

FC Chabab, rode lantaarndrager in de Zondag Topklasse, kreeg vandaag bezoek van middenmoter JVC Cuijk, de club van presentator en voetbalanalist Hans Kraaij Junior. Toen we voor de wedstrijd met Kraaij spraken over de omstandigheden voor deze wedstrijd vertelde hij over de ontvangst bij Chabab en de toon waarmee er de laatste tijd over de Amsterdamse Topklasser wordt gesproken.

Chabab had in de eerste helft van de wedstrijd geluk: JVC Cuijk miste een penalty in de tweede minuut van de wedstrijd na hands van Jordi Chris. In het restant van het eerste bedrijf was Cuijk beter, maar na de thee mocht Chabab het meest aanspraak maken op een doelpunt. Dat kwam vooral door het doorweekte veld waar de lichtvoetige spelers van Chabab wel raad mee wisten. Ondanks een paar uitstekende kansen resulteerde dat niet in doelpunten en zo eindigde wedstrijd zoals hij begon: 0-0. Hans Kraaij Jr. baalde van de gemiste penalty in de openingsfase:

Trainer Alami Ahannach van Chabab had vooraf getekend voor een punt, maar had er achteraf niet meer ingezeten?

Doordat Sneek vanmiddag heeft gewonnen staat Chabab laatste met 5 punten uit 12 wedstrijden. JVC Cuijk heeft 16 punten en staat daarmee op een negende plek.