Harry Slinger: “waar zijn we nou mee bezig?”

Harry Slinger brengt met Drukwerk 2012 na dertig jaar een nieuwe versie van ‘Je loog tegen mij’ op single uit. Met deze single wil de Amsterdamse zanger een lans breken voor gedupeerde havenarbeiders die in een langslepend conflict zijn beland met verzekeraar AEGON en andere gedupeerden van fininacieel bedrog door grote financials.
Komende woensdag zal Harry Slinger de single voor het eerst zingen voor het AEGON-hoofdkantoor, waar op dat moment een aandeelhoudersvergadering gepland staat.
Bij het opnieuw uitbrengen van de single is ook een nieuwe clip opgenomen. Ruim 200 gedupeerde havenarbeiders figureren in deze clip.

AEGON kocht enige jaren geleden het bedrijf Optas waarin de havenpensioenen zijn ondergebracht. Bij die aankoop werden de algemene voorwaarden overgenomen. Een van die voorwaarden is dat een deel van het pensioenfonds alleen gebruikt mag worden ter verbetering van de havenpensioenen. De boze arbeiders vinden dat AEGON zich niet aan deze afspraak houdt.

Wij praten hierover met de Amsterdamse zanger, Harry Slinger. Hij vertelt over de actie en zingt natuurlijk ook nog een stuk van zijn single ‘Je loog tegen mij’.

 

Leave a Reply