Herman den Blijker: ‘Met dit geinig jongensdingetje, door het water raggen.’

AmsterdamFM / Menne Vellinga bracht woensdagmiddag een bezoek aan de HISWA. In een van de hallen trof hij Herman den Blijker aan in de stand van Suzuki. Op een van de panelen staat den Blijker met een bijzonder vleesgerecht. Hij legt aan Vellinga uit wat het is en waarom hij op de HISWA staat.

 

 

 

 

Vol trots vertelt de gepassioneerde kok over zijn hobby. Waar hij in het verleden nog wel eens met vrienden ging zeilen heeft hij nu zijn oog laten vallen op een zeewaardige open boot. Er worden uitstapjes meegemaakt naar Engeland. Als het niet te onrustig op de Noordzee is kan dat heel veilig. Het is een geinig jongensdingetje zegt den Blijker. Maar wel voor grote jongens met een dikke knip. Zo wordt het schip ook gebruikt voor wat spelevaren voor de kust van Scheveningen, waarna Herman den Blijker aansluitend wat gaat eten met zijn gasten.

 

Op de website van Herman den Blijker lezen we nog: De grootste smaakmaker (letterlijk en figuurlijk) van de aankomende HISWA is de introductie van de nieuwe RIB (Rigid Inflatable Boat) van TV chef-kok Herman den Blijker. Deze spectaculaire boot is voorzien van twee Suzuki DF300 V6 buitenboordmotoren die gezamenlijk maar liefst 600 pk leveren. Omdat Herman van stralend wit houdt, zijn deze motoren uitgevoerd in een unieke witte kleurstelling. Deze “White Edition” Suzuki buitenboordmotoren zijn speciaal voor Herman uit Japan ingevlogen.

 

 

 

Comments are closed.