Hockeyers Amsterdam zijn klaar voor het nieuwe seizoen

De selecties zijn compleet bij de heren en dames van AH&BC Amsterdam. Komende zondag start de competitie in de Hoofdklasse hockey. Voor beide teams staat in eigen stadion de Amsterdamse bosderby tegen Pinoke op het programma. Na afloop worden alle internationals gehuldigd voor de successen die behaald zijn op de Olympische Spelen en voor jong Oranje op Europees niveau.

 

Bij kledingsponsor McGregor was het vanavond de hoogste tijd de speelsters en spelers voor te stellen die het komend seizoen moeten waar maken. AmsterdamFM was er bij en verslaggeefster Amber Roner besprak de verwachtingen voor komend seizoen met een aantal hoofdrolspelers.

 

Voorzitter Erik Cornelissen blikt terug op het slot van vorig seizoen, de Olympische spelen en vertelt wat de ambities zijn voor komend seizoen.


Olympisch kampioene Sophie Polkamp vertelt over Londen, de goede sfeer binnen het team en de ambities van Amsterdam.


Billy Bakker is de nieuwe aanvoerder van de heren van Amsterdam. Dat is een felicitatie waard. Daarnaast won hij zilver met Oranje op de Olympische spelen. Hij vertelt over de sfeer binnen het team en de hoge verwachtingen voor komend seizoen.


Taco van den Honert behoorde tot het begeleidingsteam van de gouden dames in Londen. Maar nu is hij alweer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Hij vertelt welke nieuwe spelers de selectie versterken en wat de ambities zijn voor komend seizoen.


 

Gilles van Hesteren is de nieuwe assistent coach naast Allyson Annan bij de dames. Hij stelt zich voor en vertelt over de groep die naar zijn mening klaar is voor komend seizoen.


Comments are closed.