In reprise: The Normal Heart

The Normal Heart is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over de opkomst van de aidsepidemie in New York in de jaren ‘80. Het toneelstuk van Larry Kramer werd in de VS overladen met Tony Awards en ook in Nederland waren de recensies afgelopen jaar lovend. Het was vorige zomer voor het eerst dat het stuk buiten Amerika te zien was en de belangstelling voor de voorstelling was zo groot dat er geen kaartje meer te krijgen was. 

 

In de vertaling van Coot van Doesburgh en onder regie van Job Gosschalk komt deze toneelhit deze zomer opnieuw naar het DeLaMar Theater in Amsterdam van 2 t/m 10 augustus en vanaf 16 september gaat de voorstelling op tournee langs de 25 grotere theaters van ons land. Met de cast van vorig jaar, aangevuld met vier nieuwe acteurs.  Cast DeLaMar: Frederik Brom, Henriëtte Tol, Freek Bartels, Thijs Römer, Kevin Hassing, Jelle de Jong, Daniel Cornelissen & Beau Schneider.

Acteur Yannick van de Velde, speelt tijdens de tournee de rol van Tommy Boatwright en vertelt Kunst & Cultuur aan presentatrice Amber Roner over deze voorstelling. 
 

Bekijk ook de trailer van de voorstelling:

 

Vorige zomer was acteur Kevin Hassing te gast in Kunst & Cultuur en hij vertelde zijn verhaal over The Normal Heart aan presentatrice Amber Roner. Kevin speelt ook dit jaar de rol van Bruce Niles.

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?