Informatie over laatste dagen Nicholas Marshall gezocht / Amsterdam

Vrijdag 21 september werd het stoffelijk overschot van een man aangetroffen in de Bilderdijkgracht in Amsterdam. Na onderzoek bleek het om de Engelsman Nicholas Marshall te gaan. Marshall woonde en studeerde sinds kort in Eindhoven en was 23 jaar oud.

Om de laatste dagen van Marshall in beeld te krijgen, wil de politie graag in contact komen met mensen die hem hebben gezien of gesproken tussen zaterdag 15 september en vrijdag 21 september.

Ook wordt de persoon gezocht die een aantal spullen heeft aangetroffen in de De Clercqstraat in Amsterdam en deze op maandag 17 september naar politiebureau Oud-West in de Tweede Constantijn Huygensstraat bracht. Deze spullen bleken later persoonlijke eigendommen van Marshall te zijn.

Marshall was 183 cm lang, had zwart kort haar en een blauwe piercing in het puntje van zijn tong. De dag dat hij om het leven kwam droeg hij blauwe gympen, een grijze joggingbroek, een zwarte trui met geel en witte opdruk en een blauw T-shirt.

Oproep
Mocht u Nicholas Marshall gezien of gesproken hebben tussen zaterdag 15 september en vrijdag 21 september of bent u de persoon die zijn spullen naar politiebureau Oud-West in de Tweede Constantijn Huygensstraat in Amsterdam bracht? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844.

Leave a Reply