Inschrijving Vondelgames is officieel geopend

VONDELGAMES De inschrijving voor de Vondelgames is gestart. Een sportevenement georganiseerd door Reade in het Vondelgames. Op deze dag, 4 juni, komen topsport en breedtesport samen in het Vondelpark in Amsterdam. Sietske de Weers vertelt er meer over in Wedstrijdritme.

Organisator van de dag is Reade, Sietske legt uit wat dat precies is. “Reade is het centrum voor revalidatie in Amsterdam en wij proberen geld op te halen voor onze kinderrevalidatie. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Parkrun en door middel van sponsoring geld ophalen. Hiernaast hebben we ook een handbike wedstrijd op topniveau en een recreatieve wedstrijd op wielen gepland.”

“We willen 30.000 euro gaan ophalen en die gaan investeren in speelmaterialen op de afdeling maar ook oogapparatuur voor onze kinderen. Vorig jaar deden er 300 deelnemers mee maar we hopen op een hele grote groei. In principe kunnen de deelnemers tot op de dag zelf inschrijven en voor mij zou de dag geslaagd zijn als ik zie dat mensen die voorheen nooit gesport hebben de kans hebben genomen om nu deel te nemen.”

Wij hopen dat heel veel mensen zich inschrijven op vondelgames.nl. Hieronder is het gehele gesprek met Sietske de Weers te beluisteren:


More Berichten for Show:

Comments are closed.