Jeffrey Spalburg met Thuus en Smart & Sexy bij Je Moeder

Je Moeder op maandag stond in het teken van Smart & Sexy Tukkers. De sidekick deze avond is de Twentse Tamar. Zij startte samen met Amber het programma Je Moeder bij AmsterdamFM en is onder andere ook bekend van KX Radio.

 

 

Thuus
Jeffrey Spalburg vertelt in Je Moeder over zijn derde avondvullende cabaretvoorstelling Thuus. Dat is de plek waar we allemaal graag komen. Het is er warm, veilig en vertrouwd. Dichtbij om de hoek of uren rijden of vliegen, soms na het sluiten van je ogen ben je er al. Thuus is bij wie je wilt horen, soms een keuze, soms aangeboren.

 

Jeffrey vertelt in Je Moeder over deze voorstelling, zijn Twentse roots en waarom hij gelukkig wordt van cabaret en comedy.

Donderdag 28 februari staat Jeffrey met zijn voorstelling Thuus in de Griffioen in Amstelveen en woensdag 27 februari is hij te bewonderen in het Comedy Café. Voor meer informatie en kaarten kijk je op zijn website: spalburg.nl of volg hem op twitter: @SpallieJ

 

Smart & Sexy
De lifestyle voor vrouwen, Smart & Sexy, is inmiddels bij velen bekend. Bedenkster Lisa Portengen praat je bij over haar theatertour waar ze volgend seizoen mee de zalen in gaat en legt uit wat er gaat gebeuren op de Onder je rokjesdag op 21 april. 

 

Lisa zoekt nog een vrouwelijke DJ en een cabaretier die een bijzonder lied wil schrijven en zingen, dus meld je aan via info@smartensexy.nl. Alle informatie vind je op smartensexy.nl of blijf op de hoogte via twitter: @Smartensexy

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?