Je Moeder viert koninginnedag met Amsterdams talent

Koninginnedag is misschien wel de feestdag van het jaar in Amsterdam. Dus kleurt Je Moeder zaterdag van 11-13uur oranje en gaat ze op zoek naar talent uit onze hoofdstad. Wat te denken van het talent voor de juiste app. Ben jij ook altijd op zoek naar waar je vrienden zijn op Koninginnedag en welke feestjes je niet moet missen? Dan is de Koninginnedag app een must have voor jou! Maar natuurlijk bespreekt Je Moeder ook de verschillende feesten op en rond Koninginnedag, zoals Rumour Has It,  I Am Techno en het Rapidofestival. Bellen we met de mannen van de Soul of Motown. Zij staan zaterdagavond in de Meervaart.
En bij een feest hoort muziek. Dus staat de uitzending in het teken van muziek van Nederlandse en vooral Amsterdamse bodem. Er loopt ontzettend veel muzikaal talent rond en afgelopen jaar waren de albumreleases niet van de lucht. Veelal kwamen de bands en singer songwriters aan bod in Kunst & Cultuur op vrijdag. Wat te denken van Case Mayfield, Gerhardt, Chagall, Ma*rten, Finn Silver, Jungle by Night, Sophie Veline, De Stokers en SEEKA. En dit is nog maar een miniselectie. Wat is jouw favoriete nummer of van welk optreden heb jij afgelopen jaar genoten in Amsterdam? Laat het weten via twitter: @AmsterdamFM en/of @AmberRoner. De leukste verhalen, worden gedeeld met de luisteraars van AmsterdamFM.

Tot slot de vaste rubrieken van Je Moeder. Zo geeft muziekmoeder Metha Molenaar haar wekelijkse muziektip, Lisa Portengen vertelt over Smart&Sexy en Rivelino Richters geeft een Londam/Romdam Crossover update. Mocht er dan echt nog tijd over zijn blikken we vooruit naar de spannende ontknoping in de hoofdklasse hockey en het aanstaande kampioenschap van Ajax. Kortom het wordt weer een bomvolle uitzending om je kater te verjagen en met de laatste ins- & outs over Koninginnedag in Amsterdam.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?