Jeroen de Groot ook volgend jaar aanvoerder van ’t Knooppunt

ZAALVOETBAL ’t Knooppunt heeft zich door een eerste plaats in de reguliere competitie verzekerd van de play-offs voor het landskampioenschap. In deze play-offs wacht de confrontatie tegen Marlene, een ploeg waar ’t Knooppunt al twee keer van wist te winnen dit jaar. Wedstrijdritme blikt vooruit op de laatste fase van het seizoen met aanvoerder Jeroen de Groot.

“We spelen tegen Marlene en dus niet tegen FC Eindhoven, die vallen net buiten de boot en dat is voor ons niet heel nadelig denk ik. Marlene is wel een georganiseerde ploeg die goed op elkaar ingespeeld is. We zullen dus vol aan de bak moeten.”

“Meerdere spelers hebben de laatste tijd wat blessures gehad, ikzelf had last van een scheurtje in mijn miniscus. Dat is wel wat serieuzer maar we gaan proberen aankomende week fit te worden. Ik heb even mijn rust kunnen pakken en richt me op de play-offs.”

’t Knooppunt richt zich ook op volgend jaar door al 3 nieuwe Amsterdamse spelers aan te trekken. Eén van die spelers is Issam Bakkali. “Schoentje heeft zijn sporen natuurlijk verdiend bij ’t Knooppunt. Ik heb nog niet met hem gevoetbald, wel tegen, maar ik ben blij dat hij terug komt bij ’t Knooppunt. Ik ben er zelf ook uitgekomen met ’t Knooppunt dus ik mag nog een jaar blijven spelen in Amsterdam. Ik ben als aanvoerder ook een gezicht van de vereniging dus we waren er vrij snel uit.”

Beluister hieronder het gehele gesprek:


More Berichten for Show:

Comments are closed.