Jong Ajax geeft overwinning uit handen

Jong Ajax is er maandag avond niet in geslaagd om drie punten te pakken tegen provinciegenoot FC Volendam. Na een 2-0 ruststand (doelpunten van Joel Veltman en Dejan Meleg) ging het voor de mannen van Alfons Groenendijk na de rust helemaal mis. Opnieuw was het Robert Muhren die het doel wist te vinden. Afgelopen woensdag was Muhren ook al trefzeker (2x) in de beker tegen Ajax 1 . Even later zorgde Damien Menzo, zoon van ex ajacied Stanley, voor de gelijkmaker en opnieuw Muhren zorgde na 69 minuten voor de 2-3 eindstand.
Rood was er nog voor Fabian Sporkslede die zichzelf bij zijn charge blesseerde en waarschijnlijk enige tijd is uitgeschakeld. Joel Veltman maakte juist zijn rentree en luisterde deze dus op met een goal die al na 7 minuten viel.
Na de wedstrijd sprak verslaggever Frank van der Meijden met rechtsachter Ruben Ligeon.