JOS Watergraafsmeer in de slotfase langs Blauw Wit

JOS Watergraafsmeer heeft vanmiddag in een Amsterdamse derby in de 1ste klasse A gewonnen van Blauw Wit. De ploeg uit Amsterdam Oost scoorde tweemaal in de blessuretijd van de wedstrijd en hield zo de drie punten op sportpark Drieburg, 3-1.

Voor de rust was Blauw Wit, met oud-prof Jack de Gier voor de tweede keer als trainer op de bank, op 0-1 gekomen door een benutte penalty van Aziz Ouaouirst. Na de rust maakte Alex de Bruijne met een schitterend afstandschot gelijk. In de slotfase maakte invaller Malvin Robert van dichtbij na een scrimmage de 2-1 en kopte verdediger De Bruijne zijn tweede treffer binnen.

JOS gaat door de overwinning Pancratius voorbij en staat nu derde terwijl Blauw Wit wordt gepasseerd door DWV en zakt naar de 13de stek.

Na afloop sprak AmsterdamFM-verslaggever Arjen Bos met ´Man of the Match´ Alex de Bruijne en met Blauw Wit-trainer Jack de Gier