Kruip in het hoofd van Donald Trump

Wellicht heb je ook een soort van morbide nieuwsgierigheid en ben je benieuwd naar hoe het er in het hoofd van Donald Trump’s hoofd aan toe gaat.
Stel je voor:

Je bevind je in het rechthoekige kantoor van het Witte Huis (the oval office is for losers). Waan je in Donald Trump’s hoofd en volg hem op een normale dag. Ontdek met wie hij te maken krijgt. Hoor zijn gedachten en ontdek de dagelijkse zorgen van de nieuwe Amerikaanse president.

Zoals Trump zelf aangaf: “Mensen zullen gaan praten over deze video. Slimme mensen. De beste mensen. Het is de beste VR video met de beste grappen.”  En als je duizelig wordt als je kijkt, dan is het wel de grappigste misselijkheid die je meegemaakt hebt.

De video in 360 of VR.

www.boomchicago.nl 

Je hoort Andrew Moskos in Light.

 

Inside Donald Trump’s Head is het nieuwste onderdeel van Boom Chicago’s politieke comedy jaar, dat begon met de bijdrage aan de toespraak van Mark Rutte op het Correspondents diner en dat eindigt met de laatste weken van Angry White Men: Trump Up The Volume, de huidige politieke show van Boom Chicago die nog te zien is op 29 oktober  en 3, 4, 5, 6 en 8 november .

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?