Kunst & Cultuur op Vrijdag 11 mei

Iedere week live vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA aan de Oosterdokskade. De uitzendingen zijn toegankelijk voor publiek.

 

15.00-16.00 presentatie: Marjolein Frijling

U kunt dit uur hier terugluisteren

  •  Marcia Sondeijker spreekt met actrice Hannah van Lunteren over de festivalhit De Bonte avond van Bodybuilders waarin negen Rotterdamse kickboxers. 16 + 17 mei te zien in Theater Frascati.
  • In de Boekenrubriek spreekt  OBA bibliothecaris Leo Willemse met Fabiola Veerman over  schrijver en journalist Gerard van Westerloo die op 5 mei overleed. Leo schrijft ook een boekenblog
16.00-17.00 presentatie: Amber Roner
  • Volgende week de 4e editie van het NDSM Hemeltjelief festival. Amber  spreekt met Jasper Helmers, een van de organisatoren, over straattheater, muziek en vele andere acts.
  • Robert van Altena spreekt met schrijver Merijn de Boer over zijn verhalenbundel Nestvlieders. Nestvlieders is onlangs bekroond met de Lucy de B en C.W. van der Hoogtprijs. Daarmee maakt De Boer  deel uit van een inmiddels illustere rij met o.a. Erwin Mortier (2000) Erik Menkveld (1999) Kristien Hemmerechts (1993) Simon Vestdijk (1938) etc.
De niet live-muziek in Kunst & Cultuur op Vrijdag wordt geprogrammeerd door OBA muziekspecialist Metha Molenaar. Voor mooie verhalen over muziek kunt u terecht op Metha’s Muziekblog.

De Bonte Avond van Bodybuilders (foto: Bas Czerwinski)

Leave a Reply