Kunst & Cultuur op Vrijdag 15 maart.

Kunst & Cultuur op Vrijdag wordt iedere week live uitgezonden vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA. De uitzendingen zijn toegankelijk voor publiek.
 

 

15.00-16.00 kunt u hier terugluisteren

Presentatie Fabiola Veerman + Marjolein Frijling

  • kunstenaar Boy Vissers over de Benefiet voor de Vluchtkerk.  Op zondagmiddag 17 maart vindt in Amsterdam Roest een benefiet plaats voor de bewoners van De Vluchtkerk.  Met o.a. een kunstexpositie & silent auction, muzikale optredens van onder meer Bells of Youth en Romanza Brava – bestaande uit Wild Romance bandleden van Herman Brood.
  • Katherina Knowles over draagbare kunststukken. In Tassenmuseum Hendrikje opent vandaag de tentoonstelling met vilten tassen van de Japanse Kimie Yagi en op 26 maart een tentoonstelling over De Geschiedenis van de schooltas.
  • De Boekenrubriek van OBA-bibliothecaris Fred Kolman over Kees van Kooten. Hij schreef De Verrekijker, het Boekenweekgeschenk 2013. De Boekenweek opent op 16 maart

 

 

16.00-17.00 kunt u hier terugluisteren

Presentatie Amber Roner

 

De niet-live muziek in KCV wordt geprogrammeerd door Metha Molenaar, muziekspecialiste van de OBA. Voor mooie verhalen over muziek en meer: Metha’s Muziek.

Techniek:

  • Francisca Verheij
  • Emilie Tondeur

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?