Kunst & Cultuur op Vrijdag 16 maart

Van 15.00 tot 17.00 live vanaf de 4e verdieping van de OBA
15.00-16.00 presentatie: Fabiola Veerman

Hendrik Folkerts is curator van het publieksprogramma van het Stedelijk, hij komt met schrijver/theatermaker Evi de Jean naar de studio om te vertellen over Storytellers in het Vondelpark
Op zaterdag en zondag 17 en 18 maart organiseert het Stedelijk Museum Amsterdam Storytellers: wandelingen door het Vondelpark in gezelschap van verhalenvertellers en performers. Onder andere Kader Abolah, Abdelkader Benali, Gijs Frieling, Evi de Jean, Lodewijk Wiener en Menno Wigman zullen een bijzonder verhaal ten gehore brengen.

Een gesprek met actrice Lizzy Timmers over de voorstelling BANG (Veenfabriek)
Een theatertour langs gemeenteraadzalen. In BANg bespreken twee bejaarden, twee rijken en twee hardwerkende Nederlanders de problemen en kansen die de Nederlandse samenleving hen biedt.

 

De Boekenrubriek van OBA bibliothecaris Leo Willemse over het boekenweek thema Vriendschap met speciale aandacht voor E. du Perron en Menno ter Braak
Leo Willemse heeft ook een boekenblog.

16.00-17.00 presentatie: Amber Roner

Musicalster Ellen Evers heeft een eigen liedprogramma. Amber Roner spreekt met haar over nederlandstalige jazz en parels  uit de kleinkunst.

Komende maandag vindt in Paradiso De 16e  Gouden Kabouter Awards plaats.
MC Buttslammer en DJ Jack Undercover komen praten over de nederlandse dance-scene en… musicals.

 

OBA muziekspecialist Metha Molenaar selecteert wekelijks de muziek voor Kunst & Cultuur op Vrijdag. Met haar muziekblog bereist zij de hele wereld.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?