Kunst & Cultuur op Vrijdag 16 mei

Iedere vrijdag van 15.00-17.00 live vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA aan de Oosterdokskade. De uitzendingen zijn vrij toegankelijk voor publiek.
 
 

EERSTE UUR

Presentatie Fabiola Veerman

 


Gasten
15.00 Over het Karavaan-festival in Zandvoort Met o.a. de voorstelling Ramkoers dat daar zijn premiere beleefd.. Geert Jonkers van muziektheatergroep Bot noemt zichzelf ‘audiomachinist’, zijn ‘audiomachines’ spelen een hoofdrol in de voorstelling.

 

15.30 OBA-bibliothecaris Leo Willemse spreekt in Boekenrubriek met Joyce Spijker. Zij schreef de roman Spotlight

 

Ramkoers Joyce Spijker Spotlight omslag

TWEEDE UUR

Presentatie Amber Roner

 


Gasten:
16.00 Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje van Dieren vormen de muziektheatergroep Los. Zij spelen vanavond en morgen hun voorstelling FCKD in Het Betty Asfalt Complex.


 

16.30 Janneke Linzema en Lisa Loeb vormen samen het cabaretduo Matroesjka. Het duo won dit jaar de publieksprijs op het Wim Sonneveld concours op het Amsterdams Kleinkunst Festival  met de voorstelling Naar Almere.

 

FCKD (foto Richard Zandberg) Matroesjka (foto Astrid Verhoef)
   


De live-optredens uitgezonderd wordt de muziek in Kunst & Cultuur op Vrijdag geprogrammeerd door Metha Molenaar. Voor mooie verhalen over muziek en meer Metha over muziek: Afrikaanse Meisjes.
 

Techniek: Mick Marsman 

 

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?