Kunst & Cultuur op Vrijdag 18 april 1500-17.00

Iedere vrijdag van 15.00-17.00 live vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA aan de Oosterdokskade. De uitzendingen zijn vrij toegankelijk voor publiek.
 
 

Het eerste uur kunt u hier terugluisteren

Van 15.00-16.00 spreekt Beitske de Jong met:

 

Iris van Santen projectcördinator van Foam Projects over Felix & Foam. De komende zes maanden organiseert Foam i.s.m. een nieuwe samenwerking met Frame en restaurant Foyer filmvertoningen, lezingen, tentoonstellingen en andere evenementen in Felix Meritis.

 

Zangeres, componiste en actrice Rianne Botma.  Zondag 21 en maandag 22 april staat zij als Sidell in Het Compagnietheater met Edges of my mindeen voorstelling waarin zij theater, pop en folkmuziek samenbrengt.

 

OBA-bilbiothecaris Leo Willemse. Deze week in De Boekenrubiek aandacht voor Maarten 't Hart

 

felix-and-foam Rianne Botma

Het tweede uur kunt hier terugluisteren.

Van 16.00-17.00 spreekt Amber Roner met:

 

Joost van Hezik en Timen Jan Veenstra medeoprichters van theatercollectief De Vertegenwoordiging over politiek theater en de nieuwe voorstelling Wensen voor Europa.

 

 

Actrice Jet Kragt over Sci-fi dramafilm Capsule. Deze film van afstuderend ging afgelopen week in premiëre op he Imagina filmfestival.

 

 

 Marlein Parlevliet  over Record Store Day 2014dat plaatsvindt op 19 april 

Wensen voor Europa capsule_poster_web_imp(1) Record Store Day 2014

 

De live-optredens uitgezonderd wordt de muziek in Kunst & Cultuur op Vrijdag geprogrammeerd door Metha Molenaar. Voor mooie verhalen over muziek en meer Metha over rmuziek: Stromae, bâtard ou non?
 
Techniek: Mick Marsman 
 

 

 

Comments are closed.