Kunst & Cultuur op Vrijdag 19 april

Kunst & Cultuur op Vrijdag wordt iedere week live uitgezonden vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA. De uitzendingen zijn toegankelijk voor publiek.

 

foto: Anoek Steketee

15.00-16.00 kunt u hier terugluisteren

Presentatie Fabiola Veerman en Marjolein Frijling

  • Het Tropenmuseum laat fotografen met nieuw werk reageren op de historische fotocollectie. Met Vroeger is een ver land een tentoonstelling van Anoek Steketee gaat dit programma van start. Een gesprek met Anoek Steketee en Anke Bangma, conservator hedendaagse kunst van het Tropenmuseum.
  • ZomerExpo 2013: Aarde is een tentoonstelling samengesteld door open inschrijving. Gevestigde en niet-gevestigde kunstenaars kunnen zich aanmelden. In Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven buigt een twaalfkoppige jury zich over de voorstellen. Beeldend kunstenaar Johan Leemkuil komt er over vertellen.
  • OBA bibliothecaris Leo Willemse vertelt ons in De Boekenrubriek wekelijks over zijn leesavonturen Deze week echter aandacht voor de 10 miljoenste bezoeker van de OBA in een gesprek met Hans van Velzen, directeur van de OBA.

 

16.00-17.00 kunt u hier terugluisteren

Presentatie Robert van Altena

 

De niet-live muziek in KCV wordt geprogrammeerd door Metha Molenaar, muziekspecialiste van de OBA. Voor mooie verhalen over muziek en meer: Metha’s Muziek: Nick Cave, Loverman.

Techniek: Emilie Tondeur

Leave a Reply