Kunst & Cultuur op Vrijdag 21 februari

OBA-rechtenvrije-foto-via-Wikiarquitectura-13_biblioteca_central_amsterdam1Iedere vrijdag van 15.00-17.00 live vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA aan de Oosterdokskade.
 De uitzendingen zijn vrij toegankelijk voor publiek.

 

 

 

EERSTE UUR

15.00-16.00 kunt u hier terugluisteren.

Presentatie: Beitske de JongToon in de etalage

  • Anne-Marije Poorter over Toon in de etalage. Kunst, producten, diensten, optredens van creatief ondernemers zijn op het Westergasfabriek-terrein bij TOON te zien, te beleven en te koop.
  • Morris Kliphuis (jazzhoorn), Timon Koomen (gitaar) en Remco Menting (percussie) vormen het jazz-trio Kapok. Begin februari brachten zij hun nieuwe album KAPOKKapok uit. De komende weken spelen zij in en om Amsterdam en vandaag in de studio in de OBA.

 

 

 

TWEEDE UUR

16.00-17.00 kunt u hier terugluisteren.Richard 3.0 BAM foto Rosemarijn van Hoof

Presentatie: Amber Roner

  • Regisseur Gary Blufpand en acteur Rick Everts over de voorstelling: Richard 3.0 . Over Theatergroep BAM!: ‘BAM! smijt theater in je gezicht. Radicaal repertoiretoneel. Zonder poespas, zonder gelul en zonder concessies. Modern en klassiek, actueel en tijdloos. ‘Stefany June tg

 

 

 

 

 

De live-optredens uitgezonderd wordt de muziek in Kunst & Cultuur op Vrijdag geprogrammeerd door Metha Molenaar. Voor mooie verhalen over muziek en meer Metha’s Muziek: Vier opgefriste seizoenen.

Techniek Mick Marsman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?