Kunst & Cultuur op Vrijdag 21 maart

 

 

 

 
Iedere vrijdag van 15.00-17.00 live vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA aan de Oosterdokskade. De uitzendingen zijn vrij toegankelijk voor publiek.
 
 
Het eerste uur kunt u hier terugluisteren.

15.00  Presentatie: Fabiola Veerman


Els Barents, directeur van Huis Marseille museum voor fotografie over de tentoonstelling Apartheid & After. Zuid-Afrika gezien door de lens van Zuid-Afrikaanse fotografen.

 

Violiste Annebeth Wiedijk van Camerata RCO over de crowdfundingsactie: Mahlers Negende onder de loep. Een bewerking van Gustav Mahlers Negende Symphonie voor ensemble. Camerata RCO bestaat uit leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest. 

 

Fenna Vlekke, PR & communicatie en Marieke Lucas, buurtregisseur organiseren Wijk als Wereldpodium in Amsterdam, een driedaagse inspiratiebijeenkomst in het ZID Theater over gemeenschapskunst en gemeenschapstheater.

 

 

 

 

 

Somersaulting boys Jo Ractliffe Schmidtsdrift,2012 from the series Borderlands,silver gelatin print Lender Stevenson Cape Town, SA

Het tweede uur kunt u hier terugluisteren.

16.00 Presentatie: Amber Roner

 

Actrice Marle Brouwer en acteur/danser Jorris Ruijs van De Fantasten over hun nieuwe voorstelling Isolement. Een ‘muzikaal huiskamerdrama’, een ‘dansante komedie’ en een ‘fysieke muziek-theatervoorstelling’ ineen.

 

DJ David van Unen heeft een drukke agenda, want hij draait plaatjes op twee feesten vanavond. Stipt 21.00 openen de Pannenkoekers de deuren van Patronaat in Haarlem, waar je kunt genieten van de talenten: Sascha Vee, Jae Fly, Daan Rijkers en JR De Regelneger. De toegang is gratis! De DJ's ter plekke Johannes & de Doper, waar David onderdeel van is.  

Vervolgens pakt hij de laatste bus naar de Melkweg, want daar start om iets voor middernacht het Singlefeestje. Kies jouw cd-single uit één van de bakken en geef hem aan de DJ. Erbij zijn? Voor het Singlefeestje geeft David tijdens de uitzending twee kaarten weg.

 

Een live optreden van oud- Pannenkoeker en hip hop artist Feliciana.
 

 

beeld-isolementtg-fantasten-1mb
 

De live-optredens uitgezonderd wordt de muziek in Kunst & Cultuur op Vrijdag geprogrammeerd door Metha Molenaar. Voor mooie verhalen over muziek en meer Metha’s Muziek: Pessoa, persoon, personages.
 

Techniek: Mick Marsman + Vladimir Gojkovic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.