Kunst & Cultuur op vrijdag 4 januari

Iedere week live vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA. De uitzendingen zijn toegankelijk voor publiek.Na afloop plaatsen we hier een link waar beide uren zijn terug te luisteren.

Luister hier het uur van 15.00-16.00 terug. Presentatie Marjolein Frijling.

  • Zij spreekt met schrijfster Renée van Marissing over haar nieuwst boek Strak Blauw.
  • De volgende gast is regisseur Marijke Scherper over de voorstelling Moeders het lunchtheater in Theater Bellevue volgende week.
  • De boekenrubriek is deze week van Monique Groeneveld en zij vertelt over Arnon Grunberg.

Luister hier het uur van 16.00-17.00 terug. Presentatie Amber Roner.

  • Stephanie Louwrier (1986) studeerde in 2010 af aan de performersopleiding van Toneelacademie Maastricht. Haar afstudeersolo ‘Pauvre Lola’ werd direct genomineerd voor de Kemna Award voor beste actrice en de Its Parade Parel 2010 en was in de zomer van 2011 te zien op De Parade. 8 & 9 januari staat ze in Theater Bellevue met haar voorstelling Pauvre Lola & Amazing Grace.
  • Live muziek is er van de Aboriginals. Al meer dan 29 jaar maken ze de meest meeslepende, ontroerende, lach- en meelijwekkende muziek van Nederland. The Aboriginals: een unieke band uit Amsterdam. Geen ingewikkelde muziek, maar ook geen drie-akkoorden-nummers. Zij staan 18 januari in de bovenzaal van Paradiso.

De niet live-muziek in Kunst & Cultuur op Vrijdag wordt geprogrammeerd door OBA muziekspecialist Metha Molenaar. Voor mooie verhalen over muziek kunt u terecht op Metha’s Muziekblog.

Techniek: Dunya Gaasendam, Francisca Verheij

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?