Kunst & Cultuur op Vrijdag 8 februari

Kunst & Cultuur op Vrijdag wordt iedere week live uitgezonden vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA. De uitzendingen zijn toegankelijk voor publiek. Na afloop vind je in dit bericht ook de link naar waar je de uitzending kan terug luisteren.

 

15.00-16.00 kunt u hier terugluisteren

Presentatie: Fabiola Veerman en Marjolein FrijlingStef Kreymborg, Klaagmuur van eenzame sokken (7mx2,5m

  • Live muziek Floor. Zangeres Floor van der Holst begeleid door pianist en bassist. Floor presenteert haar album 1st Floor.
  • Tijdens de Week van de Poëzie maakten deelnemers aan de workshop gedichten schrijven onder leiding van dichter en docent School der Poezie Jos van Hest gedichten geïnspireerd op het kunstproject De Klaagmuur van eenzame sokken. De mooiste gedichten worden zondagmiddag van 16.00-17.00 op het podium in de hal van de OBA gepresenteerd. Een gesprek met kunstenaar Stef Kreymborg.
  • LIVE muziek zangeres Jula Aimee + pianist Coen Schalkwijk. Jula Aimée presenteert op 15 februari haar album We were here. Voor een voorproefje kunt u hier luisteren  naar het nummer Northern Flight

 

16.00-17.00 kunt u hier terugluisteren

Presentatie: Amber Roner + Beitske de Jong

  • LIVE muziek: Elenne May werd geboren in Ede, groeide op in Australie en kwam terug naar ons land om in Amsterdam aan het conservatorium te studeren. Het resultaat mag er zijn, want Elenne May & band presenteerden in november 2012 haar debuutalbum Misleadingly soft. Een genot voor de liefhebber van beeldende teksten en intense muziek.
  • Choreografe Cecilia Moisio van Dansmakers Amsterdam vertelt over haar nieuwe voorstelling Juxtapose die wordt opgevoerd in het Melkweg Theater

 

De niet-live muziek in KCV wordt geprogrammeerd door Metha Molenaar, muziekspecialiste van de OBA. Voor mooie verhalen over muziek en meer Metha’s Muziek. Deze week: Wil de echte Bowie opstaan?

Leave a Reply